Groen Stadshagen Dieren Spelen Natuur Natuur Bloemen Babies buiten Samen vissen

Corona

Op deze corona pagina informeren wij u over maatregelen die vanuit de overheid worden genomen om verdere besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Ingrijpende maatregelen voor alle vormen van kinderopvang zijn daarbij essentieel. Heeft u vragen dan zijn wij er voor u: 038-2040389.

Corona update 9 juli

Het algemene COVID-19 protocol is aangepast als gevolg van versoepelingen. De locatie specifieke COVID-19 protocollen vindt u ook op deze pagina. 


Toelichting (Corona) Vergoeding eigen bijdrage kinderopvang

Nu in navolging van het de dagopvang en peuteropvang ook alle BSO’s weer volledig zijn geopend is er een einde gekomen de compensatieregeling voor de eigen bijdrage voor de kinderopvang. Wij hebben u hier door de corona periode heen regelmatig over geïnformeerd, toch blijft het voor veel ouders onduidelijk of, wanneer en van wie ze de compensatie ontvangen.
Op deze website van Eigen&Wijzer leggen wij het kort uit. Heeft u hierna toch nog vragen, neemt dus dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Toelichting vergoeding eigen bijdrage kinderopvang

Corona update 15 april 2021

Onze BSO in Heerde heeft het locatie specifieke COVID-protocol aangepast aan de nieuwe richtlijnen. Het betreft een aanvulling op het huidige COVID-19 protocol (zie eerder op deze pagina).