Groen Stadshagen Dieren Spelen Natuur Natuur Bloemen Babies buiten Samen vissen

Triomundo Vraag 4

06-04-2021, 't WerkelEr komt een nieuwe kindercampus in Zwolle, Triomundo, waarin de drie werelden, opvang, en twee richtingen van onderwijs, samenkomen en waar mogelijk samenvloeien. Want de wereld van morgen is niet verdeeld, maar verbonden.

Vraag 4: Waar staat OmniMundo voor binnen deze kindercampus?
Annelies: “OmniMundo ja! Omni staat voor ‘alles’. OmniMundo lijkt het meest op het systeem dat de meeste ouders kennen. Er zijn jaargroepen, ieder kind heeft een of twee docenten. De ochtend kenmerkt zich door de basisvaardigheden die gegeven worden. We maken gebruik van onderzoekend en ontwerpend leren. En jij krijgt als kind een coach. Deze ‘Mundo’ loopt door tot groep 8."

Mariëlle: “Merk jij dat wanneer jij in groep 3 zit het heel fijn vindt wanneer er klassikale activiteiten zijn? Vind jij het prettig om te leren binnen de structuur van vaste jaarklassen? Dan is de OmniMundo een prachtige leerroute voor jou. We hebben deze wereld verdeeld in 2 leerpleinen: één voor de groepen 4, 5 en 6 en één voor de groepen 7 en 8. En kom je er achter dat gepersonaliseerd leren toch beter bij je past, dan maak je in overleg met je ouders en je coach de overstap naar de UniMundo.”

Saludo!
Mariëlle en Annelies